Hjemmebanedage

Hjemmebanedage hos Team Ramsø

Vi afholder hjemmebanedage ca. 6 gange om året. Vi arrangere speakere, Djs og der er indløb i lys og røg lige som der kåres Man of the match efter hver kamp fra begge hold.

Vi har valgt at bruge en del ressourcer på disse dage for at lave lidt larm i hallen, trække nogle unge ud af værelserne og væk fra controllerne, telefonerne og tabletsne. Vi kan se at vi har haft tilgang af medlemmer efter at vi er gået igang med at lave disse dage.

Det er vores forhåbning at konceptet vil sprede sig til andre klubber også, og at vi sammen kan skabe flere håndboldspillere over hele landet.

Hvordan vi har fået det til at fungere?
Vi har entreret med to lokale DJ's som vi har lavet en fast aftale med gennem sæsonen. 

Vi har tidligere lejet lysanlæg og lysfolk fra et lokalt firma også. Efter vi har besluttet os for at det skulle være en tilbagevendende event har vi besluttet at anskaffe lysanlæg selv. 

Vi har entreret med Discoworld for at få råd og vejledning i forhold til vores setup. Det har været vigtigt for os at få noget lys som kunne fungere i en sportshal, som skal være nemt at opbevarer og ikke mindst som skal kunne betjenes af de fleste. 

Flemming fra Discoworld inviterede os op i deres showroom hvor vi kunne se de forskellige effekter og styringer til lyset. En vigtig og super givende process i forhold til at finde det rigtige udstyr. Vi er endt med at købe følgende:

4 stk. Movingheads Beamz Tiger E R7
2 stk. Røgeffekter Beamz S2000
1 stk. Sunlite USB-DMX styring 
Div Alutruss systemer

Discoworld har efterfølgende hjulpet os med opsætning og programmering, så vi er flere der kan sætte det op og styre lyset i løbet af dagen.