RF2018

Rf18
FRIVILLIG PÅ RF18 MED MASSER AF FEST OG FED MUSIK

Som frivilig på RF18 sammen med os har du mulighed for at afholde 3 af i alt 4 vagter før musikken starter. Det betyder at du blot skal have en vagt af 8 timer under selve festivalen. 

Med andre ord er der rig mulighed for at arbejde sig til et armbånd og samtidig få en masse ud af RF18 sammen med os.

Vagterne starter fredag 29. juni

Opgaven:
Vores opgave i forbindelse med festivalen er at sørge for P-pladsen ved Parkering East. Det er tæt på Vor Frue Hovedgade. 

Her er plads til alle
Vi er en bred trup af både erfarne og helt nye frivillige, så man skal ikke frygte at man er den eneste der ikke er erfaren med arbejdet. Vi er en del der har prøvet det før, og vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan får at hjælpe.

Ønsker du at stå sammen med kæresten, konen, knægten eller din bedste kammerat, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme det ønske. Bare sig til.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til noget omkring festivallen eller ønsker om at stå sammen med nogle så skriv endelig til os på festival@vibyif.dk

REGISTRER DIG NU

For at gøre det så nemt som muligt for os at planlægge vagterne under festivalen beder vi dig registrere dig I Roskilde festivals system. Du skal blot klikke på linket herunder, så bliver du registreret som frivillig hos os.

Registrering som frivillig for os til RF18